Foto: Printscreen/YouTube/Novi Optimizam

Mlada umetnica Jovana Popović, juče puštena iz protvora u kom je provela 22 dana zbog navodnog kršenja naredbe o samoizolaciji, stigla je u Kikindu. Ona se nalazi u svojoj porodičnoj kući, ali za sada ne želi da istupa u javnost.

“Suđenje je zakazano za četvrtak, 16. april i Jovana do tada ne želi da daje izjave. Mogu reći da je sretna što je napokon kod kuće, ali i zabrinuta zbog svega što je tek očekuje” rekao je za Nova.rs advokat Zoran Milešević. On je sa Jovanom proveo neko vreme i uputio je u sve što se događalo i kakva im borba tek predstoji.

Pročitajte još

Popovići su, nakon olakšanja što je Jovana napokon kod kuće, zabrinuti zbog suđenja, i dalje u neverici da njihova ćerka može biti osuđena na zatvorsku kaznu čak do 3 godine.

Kako nezvanično saznajemo, autorka pesme “Bagra” u ovom trentku ne želi da viđa ni svoje prijatelje, a porodica se trudi da joj da maksimalnu podršku, mada ni sami ne znaju šta da očekuju od suđenja. 

“Visina zaprećene kazne za ovo krivično delo je do 3 godine zatvora. Dosadašnje presude za kršenje samoizolacije su pokazale da visina izrečene kazne varira od suda do suda, od opštine do opštine” kaže Milešević, ističući još jednom da je njegova klijentkinja nevina.

Foto: Privatna arhiva

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar