Aleksandar Vulin Foto: Nenad Lazić/Nova.rs

"Kada navijači Novog Pazara viču „Vučiću pederu“, to nije razlog za prekid meča, baš kao što skandiranje, „Kosovo je pored Srbije“ ili „Alija, Alija mi smo tvoja armija“, takođe nije razlog za prekid utakamice. Skandiranje navijača Partizana „Nož, žica, Srebrenica“ jeste, po mom dubokom uverenju, dovoljan razlog da se meč prekine, ali zašto skandiranje „Žuta kuća“ nije dovoljan razlog za prekid meča? Zašto je skandiranje Ratku Mladiću dovoljan razlog za prekid fudbalske utakmice, a klicanje Naseru Oriću nije", preneo je MUP izjavu ministra unutrašnjih poslova Aleksandra Vulina.

Organizator Superlige mora da odredi jasna pravila koja važe za sve i koja ne dozvoljavaju donošenje odluka pod pritiskom. Zato ću pozvati na sastanak direktora takmičenja da se i ovo pitanje reši. Pravila su ili ista za sve ili nisu pravila“, poručio je Vulin.

PROČITAJTE JOŠ:

On je komentarisao odluku delegata takmičenja Super lige da se fudbalski meč između Partizana i Novog  Pazara prekine zbog skandiranja navijača Partizana „Nož, žica, Srebrenica“ i isticanja zastave s likom generala Ratka Mladića.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Svi komentari (2)