Aleksandar Vučić Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Vučić tvrdi da zna ko je ubica Bojana M.,juče kod Delta sitija, ali eto neće da nam kaže. Muči nas, neće da nam otkrije ime ubice do poslednje epizode. Još kaže da ubica ili ubice, imaju kontakt sa ljudima iz državnih struktura. Opa bato!

„Znamo ko je juče izvršio ubistvo i u toku je potraga za tim licem. Ono što je zanimljivo i lice koje je likvidirano, i lice likvidirano u Ušću, imali su značajne kontakte sa pojedinim ljudima iz državnih struktura. I tu će ta borba sa kriminalom biti najžešća, neće biti kratka, ali tu će se videti svi rezultati”, rekao je Vučić.

Eto opet, španske serije, sad svi treba da nagađamo na koga li je mislio, na koga će uperiti kažiprst. Što bi Vulin kao ministar policije nešto saopštavao, što bi Rebić da napreže vijuge, Vučić ionako sve zna, nego neće da nam kaže. Krije ime ubice kao broj respiratora, važno je da je opet u centru pažnje, kao čuvar svih najstrožih tajni.

Sveznajući i svemogući, tako je svojevremeno tvrdio da će ubica pevačice Jelene Marjanović biti uhapšen za 48 sati, ali istina, ne reče nam koje godine, pa je onda samo on znao a svi drugi se u Srbiji pravili ludi, da je Kosmajac najveći narkodiler u Srbiji, pa čoveka sudovi oslobodiše. Pa je pouzdano znao i ko su ubice Olivera Ivanovića, a ako baš i ne zna ko su, zna sigurno koji nisu…

Petak je, nije ga ove nedelje bilo ni 20 puta pred novinarima, nemoj slučajno neko u Srbiji da ode na miran vikend, nemoj slučajno da sluđivanje i psihotizacija naroda prestane. Svi ima da sede pred TV i da rešavaju slagalicu ko je ubica a ko saradnik iz državne strukture. Neko će se već prepoznati pa će napraviti pogrešan korak i otkriće se. Samo da nakokam kokica i eto me u beržeri, gledam, živ nisam.

 

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare