Foto:Nemanja Jovanović

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao je da ministar odbrane Nebojša Stefanović posvećeno radi svoj posao, koji je jedan od najvažnijih u našoj zemlji, te da od ministra očekuje velike i odlične rezultate.

“Da li imam da zamerim nešto Nebojši Stefanoviću, ako se ne tiče državnih interesa, već naših odnosa, to ću da uradim u četiri oka. Što se državnih interesa tiče, on veoma posvećeno radi svoj posao danas, jedan od najvažnijih poslova u našoj zemlji, taj posao sam radio i ja. Od njega očekujem velike i odlične rezultate”, rekao je Vučić.

On se osvrnuo na, kako je naveo, “priče da on i Stefanović imaju svađe”.

“Slušao sam te priče, biću sasvim otvoren prema građanima Srbije: kada im se učinilo da imamo svađe, oni će da sruše Vučića, pa su onda tako nekada kada je trebalo hvalili Zoranu, pa onda krenuli da hvale Nebojšu. Pa onda kad su videli da to ne ide tako, onda su krenuli ‘e, ajde sad da opet srušimo Nebojšu zato što Vučić neće da ide protiv njega’ ili ne onako kako su oni zamislili i tako dalje. Država je suviše ozbiljna stvar da bi se neko igrao ličnih animoziteta u upravljanju državom, u vođenju države”, istakao je Vučić.

Komentari

Svi komentari (5)