Pozar u Novom Sadu
Požar u Novom Sadu Foto:Nenad Mihajlović/Nova.rs

Gradonačelnik Novog Sada Miloš Vučević pozvao je sve stanare zgrade u u Ulici Jožefa Marčoka, koji su danas ostali bez krova nad glavom zbog požara koji je zahvatio vrh višespratnice, da se jave Mesnoj zajednici "Ostrvo" jer će Grad svima obezbediti smeštaj.

„Pozivam sve stanare koji su danas u strašnom požaru u Ulici Jožefa Marčoka ostali bez krova nad glavom da se jave u Mesnu zajednicu „Ostrvo“, u Narodnog fronta 81, na Limanu, jer će Grad svima obezbediti smeštaj. Zajedno sa JKP Stan, Grad će pomoći i u sanaciji štete na krovu. Ovom prilikom želim da zahvalim vatrogascima i policiji na veoma brzoj reakciji i intervenciji, a posebno želim da zahvalim komunalnoj miliciji, koja je i pre dolaska policije, iz zgrade izvela najugroženije u požaru – baku i bebu. U ovakvim, teškim, trenucima, važno je da znate da je Grad uz vas i da ćemo učiniti sve da pomognemo“, napisao je Vučević na Instagramu.

Podsetimo, u požaru koji je danas izbio u Ulici Jožefa Marčoka u Novom Sadu nije bilo povređenih, a vatra je zahvatila krov zgrade. Stanari su evakuisani na vreme, a vatrogasci rade na dogašivanju požara.

BONUS VIDEO: Požar na Limanu

 

****

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram