Foto: Nova.rs, Privatna arhiva

Brutalno prebijanje Aleksandra Arsića, ali i pevačice Marine Radosavljević, dva su događaja koja su poslednjih dana potresla Vrnjačku banju. Šta se dešava sa Vrnjačkom banju i kako je ovo mirno turističko mesto postalo poprište serije obračuna, pitanje je koje se samo nametnulo i koje je uznemirilo građane ove banje u centralnoj Srbiji.

Aleksandar Arsić (29) brutalno je pretučen 19. februara ispred lokala „Kocka pab“ u Vrnjačkoj banji od strane Maria Zdravkovića (23) i njegovih prijatelja, tako što su ga prvo prebili, a zatim mu sa delovima ivičnjaka lomili lobanju, i čak sve to snimali. Aleksandra su toliko prebili, da je hitno prevezen u Klinički centar u Kragujevcu, gde je završio na aparatima, i u jednom trenutku bio u kritičnom stanju.

“Dečko je izašao da proslavi rođendan sa dvojicom drugova. Onda ga jedan mladić iz grupe koja je tu došla poziva da izađe ispred kafića. Kada je izašao, grupa u kojoj je bilo najmanje njih sedmorica, toliko su ga prebili da su mu smrskali glavu. Kamenom su ga udarali dok je ležao na podu i čak snimali i slikali ceo događaj. Uopšte se ne zna se da li će momak da preživi”, ispričao je ranije izvor iz Vrnjačke Banje dešavanja kobne večeri.

Aleksandar Arsić Foto: Facebook/Aleksandar Arsic

U međuvremenu, Aleksandar se nakon šest dana borbe, probudio iz kome.

Ono što je poražavajuće jeste činjenica da policija ni nakon 10 dana od incidenta nije pohapsila batinaše, koji su umalo ubili mladića. Prvoosumnjičeni Mario Zdravković od kobne večeri se nalazi u bekstvu, a sumnju u njegovo hapšenje imaju i meštanji Banje, budući da ovaj siledžija godinama unazad teroriše Vrnjačku banju.

Kako je Nova.rs već pisala, u poslednje dve godine Zdravković je učestvovao u preko 20 tuča, a procesuiran je za samo jednu i to – prekršajno.

„Upali su letos kada su lokali radili do 23 sata u jednu kafanu u 23.30. Iako je bila zatvorena, ušli su na silu, i onda prebili vlasnika i njegovog sina na očigled žene. U nekoliko klubova u Banji, i to u u letnjem periodu kada su puni gostiju, napravili su tuče. Bilo je mnogo krvi. Takođe, prošle godine su još jednom momku kamenom razbili lobanju. Ne mogu da nabrojim sve“, rekao je ranije izvor.

I meštani Vrnjačke Banje su ogorčeni, jer je nasilnik konstantno na slobodi, i postavljaju pitanje ko štiti Maria Zdravkovića i zašto on još uvek nije uhapšen.

Prebijena pevačica

Pevačica Marina Radosavljević, nekadašnja učesnica šou programa Zvezde Granda, pretučena je pre dva dana oko 19.30 sati u Vrnjačkoj Banji . Kako je objavila na svom Instagram nalogu, nakon što se parkirala automobil ispred lokala u kom je trebalo da ima nastup, dvojica krupnijih muškaraca su je bez bilo kakve verbalne konverzacije napali.

„Jedan od njih nespretno je prskao suzavcem, drugi oborio i obojica tukli pendrekom bez bilo kojih meni znanih motiva. Bespomoćno sam ležala na podu i gledala kako blago trčećim korakom preskaču korito Vrnjačke reke i odlaze. U neverici sam, ali sam dobro i stabilno psihički toliko da pokušaj zastrašivanja, prebijanja i eventualnog ubistva mogu podvesti pod kukavičluk i loš sistem funkcionisanja današnjice. Jesmo li mi u Teksasu ili Vrnjačkoj Banji? Osećam se razočarano i nezaštićeno“, napisala je Marina.

Marina Radosavljević
Marina Radosavljević Foto: Instagram/marina.radosavljevic.maky

U razgovoru za naš portal, Marina je ispričala da su napadači pobegli kroz park, preskočivši Vrnjačku reku. Ona je od straha otišla do kafane i počela da lupa po staklu kako bi izašli i pomogli joj.

Nakon toga, odvezena je u Službu hitne pomoći kako bi joj se sanirale povrede. Policija je obavila uviđaj i saslušala Marinu Radosavljević. Iako nije sigurna, pretpostavlja da napadači nisu iz Vrnjačke Banje.

Sumnja da su je napadači napali zbog bolesne ljubomore.

BONUS VIDEO: Tuča u Staroj Pazovi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare