Foto:Zoran Lončarević

P. R. (56) izvršio je samoubistvo vešanjem u ponedeljak popodne u Velikom Gradištu, nakon udesa koji je izazvao.

Kako prenose lokalni mediji, on se obesio iza porodične kuće u Velikom Gradištu, u kojoj je živeo. Njegovo telo pronašli su ukućani i odmah pozvali policiju, koja je došla na lice mesta i obavila uviđaj.

Tačan motiv ovog samoubistva za sada nije poznat, a on iza sebe nije ostavio oproštajno pismo.

Inače, P. R. je u petak oko 20 časova, u samom centru Velikog Gradišta kod parkinga ispred parka, u alkoholisanom stanju izazvao saobraćajnu nesreću u kojoj nije bilo povređenih.

Policija Požarevca mu je tada odredila zadržavanje do 12 sati zbog upravljanja vozilom u alkoholisanom stanju sa 2,93 promila alkohola u krvi.

On je, naime, upravljajući automobilom, krećući se iz pravca Požarevca, prešao u drugu traku i direktno se sudario sa autom beogradskih registracija koji se kretao iz pravca Golupca.

Policija ga je zatekla u vidno alkoholisanom stanju kako leži na zemlji u parku. Pokušali su da ubace u policijski auto. Međutim, u pokušaju da na druga vrata izađe iz policijskog vozila, sapleo se, i pao i na asfalt pored auta. Na kraju, jedan od policajaca ga je odveo do klupe i ostavio ga da tu spava dok nisu obavili uviđaj.