Foto:Instagram/192_rs

Slobodan B. (83) koji je "mercedesom" udario Borisa M. (18) i Dejanu N. (17) koji su bili na motoru i usmrtio na mestu, biće izveden danas pred tužioca.

Slobodan je vozio sa dozvolom koja je istekla pre 8 godina.

Podsetimo, Boris M. (18) iz Stare Pazove i njegova devojka Dejana N. (17) iz Golubinaca pre dva dana motorom su krenuli na izlet na Vrdničku kulu kada ih je u planovima sprečio Slobodan B. (83) koji je naleteo „mercedesom“ na njih i ubio ih na mestu.

Njih dvoje su bili u vezi, a prema rečima najbližih, bili su nerazdvojni, pa će tako biti i sahranjeni, jedno pored drugog.

Sahrana će biti u petak, u 14 časova na groblju u Staroj Pazovi.

Pročitajte još:

Do tragedije je došlo jer Slobodan koji je bio za volanom „mercedesa“ nije ustupio prvenstvo tijendžerima na motoru.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Inđiji priveli su S. B. (83) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo teško delo protiv bezbednosti javnog saobraćaja. On se sumnjiči da je oko 17.20 sati, na putu Inđija – Novi Sad u blizini Beške, upravljajući „mercedesom“, udario u motocikl kojem prethodno nije ustupio prvenstvo. U ovoj nezgodi, život su izgubili osamnaestogodišnji motociklista i njegov suvozač, sedamnaestogodišnjakinja. Osumnjičenom će biti određeno zadržavanje do 48 časova, u kom roku će, uz krivičnu prijavu biti priveden Osnovnom javnom tužilaštvu u Staroj Pazovi“, piše u saopštenju MUP.

VIDEO: Teška saobraćajna nesreća na Pančevačkom mostu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar