Policija kontrola saobracaja
Policija kontrola saobraćaja Foto:BETAPHOTO/MUP SRBIJE

Na lokalnom putu u selu Rajčilovci kod Bosilegrada, u petak 25. juna došlo je do saobraćajne nezgode kada je muškarac iz okoline Bosilegrada (33), upravljajući vozilom sa prikolicom marke Gaz, bez vozačke dozvole, sleteo sa puta i prevrnuo se, saopšteno je danas iz vranjskog MUP-a.

Tom prilikom su on i još dvoje saputnika zadobili lakše telesne povrede, dok je maloletnik rođen 2006. godine zadobio teške telesne povrede, rečeno je portalu Nova.rs iz MUP-a u Vranju.

Kako su naveli, lekarska pomoć im je ukaza najpre u Domu zdravlja u Bosilegradnu, odakle su prebačeni u Klinički centar Niš.

Uviđaj su po ovlašćenju nadležnog Osnovnog javnog tužilaštva u Vladičinom hanu izvršili saobraćajni policijski službenici, a kako nezvanično saznajemo, protiv vozača kamioneta će biti pokrenuta krivična prijava u redovnom postupku za krivićno delo „teška dela protiv bezbednosti javnog saobraćaja“.

Iz vranjskog MUP-a dodaju da je na području PU Vranje od 25. do 27. juna registrovano 5 saobraćajnih nezgoda, kao i da su zbog upravljanja vozilom pod dejstvom alkohola zadržane tri osobe.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar