Foto:Screenshot/Facebook/Dnevna doza prosečnog Čačanina

Na društvenim mrežama pojavio se snimak na kome se vidi kako stariji muškarac maltretira mladića tokom utakmice koja je održana na području opštine Gornji Milanovac, a prema nezvaničnim saznanjima, muškarac koji vuče mladića je vozač predsednika te opštine. Povod za maltretiranje navodno je bio transparent okačen na jednoj strani fudbalskog terena uperen protiv Aleksandra Vučića.

Snimak je osvanuo tokom jučerašnjeg dana na društvenim mrežama. Na njemu se vidi kako muškarac maltretira mladića, a potom odlazi do transparenta i skida ga.

Pogledajte snimak:

O celom slučaju oglasila se čelnica opštinskog odbora „Zajedno“, Kristina Milošević, koja je i otkrila da je na snimku vozač Dejana Kovačevića, predsednika opštine Gornji Milanovac.

„Utakmice odavno nisu bezbedno mesto za mlade, ali u poslednje vreme i utakmice lokalnih klubova su postale poprište nasilja, kaže ona. Odbornik SNS koji je ujedno i vozač predsednika opštine Gornji Milanovac maltretira mladića zbog razvijenog transparenta. Na snimku koji kruži po mrežama, vidi se kako ga vuče za duksericu i maltretira. Gde smo kao društvo otišli pod ovom vlašću, kada je svakom dozvoljeno da maltretira decu? Ko nam je i kada ukinuo slobodu kretanja, govora i slobodnog iznošenja stavova?“, zapitala je Milošević.

Foto:Screenshot/Facebook/Dnevna doza prosečnog Čačanina

Istakla je da je ovako nešto nedopustivo.

„Mi iz dana u dan samo gledamo nasilje, koje je proizvod ove vlasti. Da li treba očevi i majke da strahuju za bezbednost svoje dece svakog dana, jer je možda to što dete izgovara i misli i slobodno iznosi u suprotnosti sa nečijom politikom? Sramota šta gledamo danas i koliko sebi dozvoljavaju ljudi koji su trenutno na vlasti. Mene je strah, ne od ovih kukavica koji maltretiraju decu i žene i ko zna koga sve, već me je strah od revolta naroda koji se bori sam sa sobom, guta sve ove nepravde, jer je vaspitan, pristojan, jer je naučen da se ponaša civilizovano, a kad mu dozlogrdi ovolika količina bahatosti. Strah me je kada sve to što potiskuju u sebi, zbog toga što jedva sastavljaju kraj sa krajem, što su iz dana u dana sve skuplji životni proizvodi, a život sve jeftiniji, kada krene da izlazi. A maltretiraju nam decu. Plašim se kad pukne otac, majka, čovek, kojeg ova vlast pumpa do pucanja, koliko njih će stati u zaštitu svoj dece, sebe i šta će iz toga izaći.
Ova vlast nas tera u nesreću, u mržnju i u nasilje. Moramo dati sve od sebe da se to ne desi, da promenimo vlast mirnim putem, jer ovolika osionost SNS predstavnika može dovesti do strašnih stvari“, rekla je ona i dodala:

Pročitajte još:

„Pazite šta radite, čaša je stvarno puna gorčine, malo je potrebno da prelije. Zajedno, kao pristojni građani, moramo se izboriti da vratimo i pristojnost u normalan život“.

Nije se javljao na pozive

Naša redakcija je kontaktirala i predsednika opštine Dejana Kovačevića kako bi nam prokomentarisao slučaj sa svojim vozačem, ali on se do zaključenja teksta nije javljao na telefon.

Inače, snimak je objavljen sinoć na Fejsbuk stranici Dnevna doza prosečnog Čačanina, a komentari se nižu. Jedan od njih glasi da će se vlast braniti svim raspoloživim sredstvima, a kriminalci su spremni na građanski rat.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare