Milan Lazarević Foto: MUP

Tokom sednice veća za donošenje odluke o pritvoru, danas se u Specijalnom sudu onesvestio vođa "valjevske grupe" Milan Lazarević zvani Laza bombaš, koji je uhapšen u utorak pošto je napustio suđenje u toku pauze i nije se vratio u sud, rekao je za Tanjug advokat Nikola Jovanović.

Lazarević je saslušan na okolnosti određivanja pritvora, ali se u toku sednice onesvestio i ukazana mu je hitna medicinska pomoć, nakon čega je nastavio sa objašnjenjem zbog čega je izašao u utorak sa suđenja, rekao je za Tanjug advokat Nikola Jovanović.

Sudsko veće se povuklo kako bi donelo odluku o pritvoru.

Lazarević se od 2017.godine brani sa slobode, a nakon što je otišao sa suđenja u utorak, sud je odredio pritvor zbog opasnosti od bekstva i raspisao sudsku poternicu.

PROČITAJTE JOŠ

Pripadnici MUP su u saradnji sa BIA uhapšili Lazarevića, navodeći u saopstenju da se skrivao u okolini Uba.

Odmah pošto je za njim raspisana sudska poternica, policija u Ubu uočila je „audi“ kojim je Lazarević upravljao i pokušala da ga zaustavi, ali se on oglušio o naređenje i nastavio da vozi, saopšteno je iz Policijske uprave Valjevo.

Policija i BIA su ga ubrzo pronašli i uhapsili, i on je sproveden u Okružni zatvor u Beogradu, gde je prema saznanjima Tanjuga, smešten u Specijalnu zatvorsku bolncu.

BONUS VIDEO: Hapšenje – akcija MUP

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar