Vladimir Đukanović Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Vladimir Đukanović rekao je tokom televizijskog gostovanja da je direktor policije Vladimir Rebić nekorektan i da pokušava da se "izvuče iz cele priče".

Autor emisije „Ozbiljno sa Ðukom“, Vladimir Ðukanović, izjavio je danas da direktor policije Vladimir Rebić nije govorio istinu kada je rekao da je Predrag Koluvija, vlasnik „Jovanjice“, pričao besmislice kada je rekao da je od njega traženo da krivicu za proizvodnje tone marihuane svali na Andreja Vučića.

Koluvija je, u intervjuu Ðukanoviću, tvrdio da su u novembru 2019. godine policajci, po nalogu nekoga iz kabineta tadašnjeg ministra policije Nebojše Stefanovića, od njega tražili da krivicu za navodnu proizvodnju marihuane u “Jovanjici” svali na Andreja Vučića, brata predsednika Srbije, i Zvonka Veselinovića.

Ðukanović je ta TV Pink ocenio da Rebić „pokušava da se izvuče iz čitave ove priče“, i dodao da mu nije jasno kako direktor policije može da kaže da je u pitanju besmislica, ako nije gledao intervju, i da je to neozbiljno.

On je dodao da Koluviji nije nađena policijska značka kada ga je policija zaustavila na autoputu, što tvrdi Rebić.

Ðukanović navodi da je Koluvija pokazao šta mu je nađeno.

„Nađena mu je značka od međunarodne sindikalne organizacije IPA, koja nikakve veze nema sa policijom. Tu se vidi da Rebić laže i da pokušava sebe da izvuče iz čitave ove priče, ali nije mi jasno zašto to radi. Takođe, odakle (policajcu) Milenkoviću informacije da je Koluvija narko-diler? Vrlo je zanimljivo zašto je Rebić morao ovako da laže. Odgovorno tvrdim da sve što je rekao jeste notorna laž“, poručio je Ðukanović za TV Pink.

Bonus video – Šta je ostalo od slučaja Jovanjica

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare