Zoran Marjanović nakon izricanja presude Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Viši sud u Beogradu zakazao je za 14. februar pripremno ročište pred početak ponovljenog suđenja Zoranu Marjanoviću, koji je optužen da je 2. aprila 2016. oko 17 sati u naselju Crvenka kod Borče ubio suprugu, pevačicu Jelenu Marjanović.

„Sud je za 19. mart zakazano i početak suđenja“, potvrđeno je za Kurir.

Pročitajte još:

Pripremno ročište, podsetimo, zatvoreno je za javnost i na njemu će tužilaštvo i odbrana predložiti dokaze koji će se izvoditi tokom suđenja, dok bi Zoran Marjanović odbranu trebalo da iznese na javnom suđenju u martu.

Apelacioni sud, nedavno je ukinuo prvostepenu presudu kojom je bio osuđen na maksimalnu kaznu od 40 godina zatvora zbog ubistva supruge i suđenje vratio na početak.

Marjanović će u sud dolaziti sa slobode, pošto je 3. oktobra prošle godine odlukom Apelacionog suda pušten iz Centralnog zatvora u Beogradu.

U svojoj odluci da se presuda ukine i suđenje vrati na početak Apelacioni sud naveo je između ostalog, da prvostepeni sud nije naveo u čemu se sastoje okolnosti koje se odnose da je suprugu ubio na svirep način, dok se podmuklost vezuje za to da je navodno svoj mobilni telefon učinio nedostupnim.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar