Foto: NovaS

Marko Vidojković, jedan od autora podkasta "Dobar, loš, zao", ističe za Nova.rs da se, i pored hapšenja S. N. (47) koji se tereti za pretnje njemu i Nenadu Kulačinu, ne oseća bezbedno.

„Bilo je bar 15 prijava, ovo je jedan od njih, ne osećam se ništa više bezbedno“, prokomentarisao je Vidojković za naš portal.

Naglasio je da je reakcija policije logična posledica Radne grupe za bezbednost novinara, koja je imala dva vanredna sastanka, gde im je tema bila upravo podkast „Dobar, loš zao“ i pretnje upućene njemu i njegovom kolegi Kulačinu.

Marko Vidojković je objasnio da je srž problema u državnom vrhu, koji ovakvo ponašanje prema novinarima pozdravlja, umesto da radi na njegovom iskorenjivanju.

Pročitajte još:

„Ono što je problem je što je taj jedan i svi ostali prozvod režima i režimske kampanje. Kada predsednik u emisiji na PINK TV pozove posredno na nasilje nad nama, tad kreće i gomila pretnji. Tužilaštvo je u nezahvalnoj poziciji jer sam vrh vlasti orkestrira pretnje, pogotovo kada kreće kampanja, tužilaštvo je u mnogo većem poslu“, objašnjava Vidojković.

Vidojković je pozdravio rad policije i nadležnih organa i nada se da se neće zaustaviti na jednom uhapšenom.

BONUS VIDEO: Dobar loš zao najava gosta Milan St. Protić

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar