Aleksa Stanković FOTO: Privatna arhiva
Aleksa Stanković FOTO: Privatna arhiva

Aleksa Stanković (21) iz Kruševca nestao je pre dva dana, a porodica i prijatelji apeluju na sve koji dođu do bilo kakve informacije da ih kontaktiraju na broj telefona 0605399700. Najnovija informacija je, da je jedna žena nedavno javila, kako je Aleksu videla juče u Nemanjinoj ulici u Beogradu, rekla je njegova sestra za portal Nova.rs.

„Sad me je zvala neka žena iz Beograda, koja mi je rekla da ga je videla juče u 8 sati ujutru u Nemanjinoj ulici. Javila sam policiji“, ispričala je sestra i dodala:

„U kompjuteru je nakon nestanka ostavio poruku da ga niko ne zove, niti traži i da će se vratiti ako mu se „tamo ne svidi“. Sve je izbrisao iz kompjutera, samo je tu poruku ostavio“, ispričala je njegova sestra za portal Nova.rs.

Pročitajte još:

Porodica apeluje da se jave svi koji su ga videli, kao i da se Aleksa oglasi samo da je živ i zdrav, da se ne brinu.

„On nema nikoga u Beogradu, ni sa kim se nije družio ni čuo. Stigla nam je i informacija da je viđen u jednoj prodavnici kako je kupio viski. On ne pije, ni ne puši, ako je kupio sigurno je za nekoga drugog. To mora da je isplanirano i organizovano, nema društvo u Kruševcu, ima drugare preko igrica, možda se sa nekim čuo i dogovorio. Strah nas je da ga neko nije strpao u kola i pokupio“, kaže potrešena sestra.

Ukoliko ste videli Aleksu, javite se na ove brojeve telefona: 0605399700 ili 0649440516 ili 0604921119.

BONUS VIDEO: Potraga za nestalim nastavnikom u Tutinu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare