Foto: Printscreen Twitter/ZoranIl77273998

U incidentu u Tehničkoj školi u Trsteniku učestvovala su tri učenika koji su ponižavali profesroku, a sve to snimali mobilnim telefonom, te kasnije objavili na društvenim mrežama.

Na snimku se vidi kako jedan zapričava profesorku i raspravlja se sa njom, dok drugi prilazi sa leđa i izmiče joj stolicu, dok treći sve to snima mobilnim telefonom.

Ova „šala“ se završila, srećom, bez težih posledica po žrtvu nasilja koja nije zadobila ozbiljnije povrede, ali ju je sramno ponašanje učenika izložilo strašnom poniženju. Teže od svake povrede je možda smeh bezdušnih učenika koji uživaju u mučenju profesorke.

Kako je za RTS izjavio direktor Tehničke škole u kojoj se sve dogodilo, protiv „šaljivdžija“ je pokrenut disciplinski postupak.

„Desilo se to na času gde nemamo sigurnosne kamere. Preduzeli smo sve zakonske mere. Obavestili smo roditelje pisanim putem i sve ustanove koje smo trebali, školsku upravu i pokrenuo sam vaspitno disciplinski postupak i kada se utvrde sve činjenice učenici će biti kažnjeni određenom disciplinskom merom“, kaže Milan Glidžić, direktor Tehničke škole.

****

BONUS VIDEO: Izjava oca čije je dete bilo žrtva nasilja

Komentari

Svi komentari (29)