VIDEO Ukrao ivičnjak, pa ga posle pretnji građana vratio

Podeli:
Foto:Screenshot/Twitter/@dr_rnr_86

Nesvakidašnji snimak krađe osvanuo je juče na društvenim mrežama, na kome se vidi kako jedan muškarac iz Prijepolja izlazi iz automobila i krade ivičnjak. Ipak, tu nije kraj, već je ubrzo osvanuo još jedan snimak sa nadzornih kamera na kome se vidi kako se isti muškarac narednog dana vraća na mesto krađe i vraća ivičnjak.

Na prvom snimku koji je objavljen na društvenoj mreži Tviter, muškarac najpre izlazi iz automobila, odvaljuje ivičnjak i umotava ga u krpu, a potom ga stavlja u gepek automobila i odlazi.

Ipak, tu se nije zaustavio. Naime, ubrzo je osvanuo još jedan video snimak na kome se vidi kako se isti muškarac narednog dana vraća na mesto krađe i vraća ivičnjak.

Snimak ove hit krađe izazvao je lavinu komentara na društvenim mrežama, a kako tvrde pojedini građani, lopova je navodno prepoznao jedan građanin, koji ga je pozvao i rekao mu da vrati ivičnjak na mesto. On je, navodno, zapretio da će u suprotnom alarmirati policiju.

Sa druge strane, agencija Rina prenosi da je jedan građanin pozvao ovog lopova i rekao mu da ukoliko ne vrati ivičnjak na mesto, da će otkriti njegov identitet i snimak postaviti na bilbord u centru Prijepolja.

Inače, ovaj Prijepoljac je potpuno spreman krenuo u krađu. On je najpre iz gepeka izvadio rezervnu gumu, kako bi prolaznici mislili da je menja i kako bi otklonio sumnja sa sebe da vrši krađu, a potom se ukrao ivičnjak.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar