VIDEO UKP na ulici pohapsio osumnjičene za ubistvo Mirkovića

Hronika 22. nov. 202017:36 > 17:40
Podeli:
Foto: Mup Srbije

Pripadnici Uprave kriminalističke policije u spektakularnoj akciji uhapsili su dvojicu osumnjičenih za ubistvo Bojana Mirkovića. Naime, uhapšeni su I.N. (1981) rođen u Nikšiću, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, kao i B.K. (1983) rođen u Beogradu, sa prijavljenim prebivalištem u Beogradu, dok se za još jednom osobom intenzivno traga.

Uhapšeni se, kako navodi MUP Srbije, sumnjiče da su kao saizvršioci učestovali u izvršenju  krivičnog dela teško ubistvo koje se dogodilo dana 12.11.2020. godine u naselju „Belvil“, kada je ubijen Bojan Mirković (1986).

„Prikupljenim materijalnim dokazima je utvrđena uloga svakog od uhapšenih lica“, saopštio je MUP Srbije.

Njima je određena mera policijskog zadržavanja u trajanju od 48 časova nakon čega će biti uz krivičnu prijavu predati Višem javnom tužilaštvu u Beogradu na dalju nadležnost i postupanje.

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova nastavljaju dalji rad na rasvetljavanju svih okolnosti navedenog slučaja.

„U naselju Belvil 12. novembra ubijen je Bojan Mirković. Ovo mafijaško ubistvo uznemirilo je sve građane naše prestonice. Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, danas su se veoma približili konačnom rasvetljavanju i ovog ubistva.

Foto: Mup Srbije

Aleksandar Vučić je objavio rat mafiji. Ministarstvo unutrašnjih poslova i svi njegovi pripadnici ga ozbiljno i uporno vode. Hoću da se zahvalim svim pripadnicima Ministarstva unutrašnjih poslova na ovako uspešnom radu“, izjavio je ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin.

Komentari

Vaš komentar