Foto: Printscreen/YouTube/miki djoric

Do tuče je došlo u teretani u Borči

Snimak tuče u jednoj teretani u Borči počeo je juče da kruži društvenim mrežama, a na njemu se vidi kako trojica muškaraca dolaze ispred teretane, parkiraju automobil i ulaze u prostorije teretane, gde nasrću na jednog od vežbača za kog se navodi da je vlasnik.

Sve se odigralo pre dva dana, 14. maja u teretani u Borči oko 17 časova, kako se može videti na snimcima sa sigurnosnih kamera.

Nepoznati muškarci najpre razgovaraju sa mladićem za kog se kaže da je vlasnik teretane… Jedan od muškaraca ga udara i on pada na pod, nakon čega drugi vežbači pokušavaju da smire situaciju.

Nakon nekoliko minuta razgovora, ponovo dolazi do fizičkog obračuna kada vlasnik teretane pokušava da pobegne od njih, ali se sapliće i oni ga sustižu. Tada se, dok leži na zemlji, ređaju udarci rukama i nogama, a može se videti da ga jedan od napadača davi i vuče po zemlji držeći ga za vrat i glavu.

Brutalno batinjanje se završava tako što trojica napadača odlaze sa lica mesta, dok drugi vežbači priskaču u pomoć pretučenom mladiću.

Pošto se njihova lica jasno vide na snimcima sigurnosnih kamera, veruje se da će ih policija lako identifikovati. Za beogradske medije je potvrđeno da se događaj odigrao 14. maja.

„Policija je odradila svoj deo posla, saslušala sve aktere događaja i svedoke. Protiv tri osobe će biti podne krivične prijave za delo teška telesna povreda“, rekli su iz MUP.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram