Foto:Dragan Mujan/Nova.rs, Printscreen/Twitter/@dkrasojevicpavicevic

Kraljevačka policija ispituje slučaj vršnjačkog naselja koje se dogodilo u tom gradu kada su trojica dečaka napala jednog, o čemu svedoči video-snimak koji kruži društvenim mrežama, saznaje "Nova.rs".

Prema prvim i nezvaničnim informacijama našeg portala, prijava ovog događaja u policiji ne postoji, ali pripadnici MUP ispituju ovaj slučaj na osnovu video-snimka.

Podsetimo, stravičan slučaj odigrao se, kako se veruje, pre nekoliko dana u Kraljevu, kada su trojica dečaka napala svog vršnjaka. Incident je zabležen video-snimkom koji je zatim objavljen na društvenim mrežama, izazivajući veliki broj komentara.

Kako je navela korisnica društvene mreže Tviter koja je objavila zapis, napadnuti dečak ima samo oca koji se stara o njemu.

„Dečak kog tuku trojica ‘junaka’ ima samo oca koji brine o njemu. Pretukli su ga iz čiste obesti. U Kraljevu. Jer vežbaju za neke nove bitke… Deset na jednoga? Škola? Drugi roditelji? Gde ste? Ili su sve siledžije u Srbiji pod specijalnom zaštitom? Čije je dete sledeće…“, napisala je tviterašica koja je podelila snimak.

Sudeći po snimaku incident se dogodio u prolazu ispod gradske terase.

Bonus video: Incident u teretani, napadnuta radnica

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare