Kragujevac, slupan Ferari, saobraćajna nesreća, auto, automobil, Ferari
Foto: Nova.rs

Skupoceni "ferari", koji je prošlog petka pronađen slupan pored puta u Kragujevcu, i čiji su vozač i putnici pobegli pre nego što je stigla policija, i dalje je tema broj jedan na društvenim mrežama. Iako se u petak tokom dana prenela vest da se vlasnik pojavio u policiji, njegov identitet zvanično nije saopšten. Na mrežama je u međuvremenu objavljen video snimak proslave punoletstva jednog mladića iz 2019. godine, koji je od oca gastarbajtera iz Minhena na poklon dobio upravo "ferari". Sudeći po registracijima na poklonu i olupini, u pitanju je isti automobil, a da li je i dalje u vlasništvu istog mladića i da li je on odbegli vozač, zasad nije poznato.

Kao što se vidi u priloženom snimku, registracija automobila sa mesta nesreće je ista kao registracija na slupanom „ferariju“, što je i jasno vidljivo na fotografijama koje su mediji obajvljivali u petak.

Podsetimo, luksuzni automobil „ferafi“, crvene boje, stajao je 18. juna oko 7 časova ujutru u užasnom stanju nasred ulice Kraljevačkih bataljona u Kragujevcu.

Svedoci koji su govorili za medije ispričali su da su videli grupu mladića kako izlazi iz razlupanog automobila i beži nakon udarca u bankinu.

Za njima je ostalo uništeno vozilo, razlupanih stakala, falili su točkovi, delovi haube i slično. Policija i dalje utvrđuje kako je došlo do saobraćajne nesreće i ko je vlasnik „ferarija“ stranih registarskih oznaka.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare