Foto: NOVA S

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin izjavio je večeras u Novom Pazaru da će od sutra biti pojačane aktivnosti policije i angažovana Žandarmerija u tom gradu i istakao da država neće dozvoliti obračune kriminalnih bandi i da će sačuvati bezbednost svakog našeg građanina.

„Građani Novog Pazara ne zaslužuju da žive u gradu u kome se ubija, u kome nekažnjeno možete da nosite oružje, da pucate, u kome možete da kršite zakon. Zakon je isti za sve, u svakom delu Republike Srbije štiti sve naše građane i štiti sve naše ljude“, istakao je ministar Vulin posle sastanka sa načelnikom i rukovodiocima Policijske uprave u Novom Pazaru.

Ministar Vulin je rekao da je uznemiren i zabrinut dešavanjima u Novom Pazaru i istakao da međusobno razračunavanje kriminalaca ne sme da bude moguće, ne sme da se dešava u Novom Pazaru i ni u jednom delu naše Republike. Prema njegovim rečima, na sastanku na kome je prisustvovao i direktor policije Vladimir Rebić sa saradnicima, dogovorene su konkretne mere i koraci koji će biti preduzeti.

„Prisustvo policije će od sutra ujutru biti daleko vidljivije i snažnije. Doći će i Žandarmerija iz Kraljeva. Svi oni koji su pripadnici kriminalnih struktura biće posebno obrađeni i pod našom budnom pažnjom. Za njih u ovom gradu neće biti mesta“, istakao je ministar Vulin.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare