Foto:Screenshot/Instagram/moj_beo_grad

Snimak šestorice pripadnika MUP -a kako sede u kafiću dok su na snazi bile mere zabrane rada ugostiteljskih objekata, koje je propisao Krizni štab ponovo su digle korsike društvenih mreža zbog čega se danas oglasio i MUP Srbije.

Jedna korisnica društvenih mreža naime snimila je u večernjim satima pripadnike MUP-a koji su sedeli u jednom od kafića u Ulici Strahinjića Bana na Dorćolu.

Foto:Screenshot/Instagram/moj_beo_grad

Ona je prikazala prvo dva parkirana patrolna vozila ispred jednog kafića, da bi se približila vratima ugostiteljskog objekta gde su se mogli videti pojedini pripadnici MUP-a Srbije kako sede okrenutim leđima u službenim uniformama.

 

 

Погледајте ову објаву у апликацији Instagram

 

Објава коју дели MOJ BEOGRAD (@moj_beo_grad)

Od momenta pojave ovog video klipa reagovao je i MUP Srbije, čije saopštenje prenosimo u celosti:

Foto:Screenshot/Instagram/moj_beo_grad

„Povodom snimka koji se pojavio na društvenim mrežama, obaveštavamo Vas da će Policijska uprava za grad Beograd pokrenuti disciplinski postupak protiv šestorice policijskih službenika, koji su u večernjim satima, suprotno epidemiološkim merama koje su na snazi, sedeli u jednom kafiću u Ulici Strahinjića Bana u Beogradu.

Foto:Screenshot/Instagram/moj_beo_grad

 

Nakon uvida u snimak koji se pojavio u nedelju, 20. decembra, na društvenim mrežama Policijska uprava za grad Beograd istog dana je preduzela sve mere, utvrdila autentičnost snimka i identifikovala policijske službenike, koji su učestvovali u događaju“, saopšteno je iz MUP-a Srbije.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar