Podeli:
Foto: Printscreen/Video/Nova.rs

Pojačane policijske snage od jutros su, iz zasad nepoznatih razloga, viđene u Beogradu, a portalu Nova.rs javili su se brojni zabrinuti građani kojima nije jasno o čemu se radi i zašto na ulicama glavnog grada ima više policije nego inače.

Naime, građani tvrde da je na ulicama glavnog grada od jutros primećeno znatno više policijska vozila, kako Žandarmerije, tako i drugih jedinica MUP. Između ostalog, na pojedinim video-snimcima, koje su redakciji našeg portala poslali čitaoci, može se videti i kako se veliki broj policijska vozila kreću jedno iza drugo na autoputu.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Zasad nije poznato o čemu se radi, odnosno da li je eventualno reč o nekoj policijskoj akciji ili vežbi, ili, pak, ove pojačane policijske snage na ulicama Beograda imaju veze sa protestom koji je jutros bio organizovan ispred Narodne skupštine Srbije, odnosno pokušajem blokade rada iste, od strane pristalica pokreta Dosta je bilo.

Inače, čak je i Igor Jurić, osnivač Fondacije “Tijana Jurić” jutros na svom Tviter profilu objavio snimak konvoja Žandarmerije koji se iz Novog Sada uputio ka Beogradu.

Portal Nova.rs poslao je pitanja Birou MUP Srbije, kako bismo saznali o čemu se radi.

Pročitajte još:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar