Tibor Balaž (57) iz okoline Sombora ubio je u petak uveče nevečnanu suprugu Anu Kabok u njegovoj porodičnoj kući u selu Telečka, nakon čega je izvršio samoubistvo. Balaž je smrtonosni hitac ispalio iz pištolja za koji nije imao dozvolu, a meštani pričaju da su supružnici pre svađe koja se završila sa fatalnim ishodom, zajedno pili u obližnjoj kafani.

Zločin koji je šokirao meštane Telečke odigrao se u petak oko 21.30, nakon što su nevenčani supružnici stigli kući iz obližnje kafane u kojoj su konzumirali alkohol. Zajedno sa Balažem, u porodičnoj kući je navodno u trenutku ubistva i samoubistva bila njegova nepokretna majka, nemoćna da bilo šta uradi što bi sprečilo dve smrti.

Mesto Telečka ubistvo i samoubistvo Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Iako motiv ovog zločina i dalje nije najjasniji, meštani su reporteru portala „Nova“ ispričali da je reč o veoma prekom i gordom čoveku, koji je i ranije imao problema sa policijom.

I Tibor i Ana iz prethodnih brakova imaju decu – Tibor ima sina Atilu, koji inače živi u Austriji, dok je iza Ane ostalo dvoje dece.

„Kada je čuo šta se dogodilo, Atila je odmah doputovao iz Austrije i vratio se u svoju rodnu kuću. On je juče sedeo u dvorištu sa familijom“, pričaju nam meštani. Međutim, porodica ovog para danas nije želela da razgovara sa novinarima.

Kako se može videti na licu mesta, sam lokal u nalazi se u neposrednoj blizini kuće u kojoj se dogodio zločin.

Bonus video: Uviđaj posle ubistva na pumpi u Leskovcu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar