Policija u Zemun polju pokušala da zaustavi BMV, vozač im uzvratio hicima iz pištolja.
Foto: Printscreen Nova.rs/video

Filmska jurnjava odigrala se danas popodne u Zemun polju, nakon što je vozača automobila marke BMV pokušala da zaustavi policija, ali umesto da se zaustavi, on je nastavio da beži, sve dok mu doslovno nisu preprečili put.

Kako smo saznali, vozač BMV je nastavio da beži u pravcu Galenike, a čitava holivudska akcija zabeležena je video-zapisom do kog smo došli.

Kako se na snimku može videti, policijski automobili jure za BMV-om praćeni pucnjima. U jednom trenutku, džip Interventne jedinice bukvalno gura BMV sa kolovoza, a pridružuje mu se još jedan policijski automobil.

Sve vreme ulicom odjekuju hici, a zaprepašćeni prolaznici, koji su svedočili nesvakidašnjoj akciji, uspeli su da snime trenutak kada policija zaustavlja BMV. Među njima je bilo i dece, tako da je srećom izbegnuta veća tragedija.

Oglasio se MUP

Kako je policija saopštila, uhapšen je D. J. koji je, prilikom pokušaja policije da ga zaustavi, svojim vozilom ugrozio život dvojici policajaca, a tokom potere namerno je oštetio tri policijska vozila.

„Policija je danas u 15.25 časova u Ulici Batajnički drum u Zemun polju pokušala da zaustavi vozilo „BMV“, kojim je upravljao D.J, ali je on odbio da se zaustavi, ugrozivši život dvojici policajaca, nakon čega je policija ispalila više metaka u pneumatik, pokušavajući da ga speči u bekstvu“, navodi se u saopštenju.

Kako se navodi, prilikom zaustavljanja u Ulici Isidora Stojanovića, nakon što je policija ponovo dala naređenje da stane, on se oglušio i vozilom udario u policijska vozila, oštetio ih, a od siline udara njegov automobil je oštetio tri parkirana vozila, nakon čega je uhapšen.

U akciji nije bilo povređenih, a uviđaj je u toku, navodi se u saopštenju MUP-a.

Bonus video: Zaplena 6 kilograma heroina na Batrovcima

 


***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare