Foto:printscreen/instagram/_alexaa_33

Aleksa S. (26) iz Aleksinca preminuo je u maju u niškom UKC od posledica povreda, koje je zadobio u tuči na rođendanu u tom gradu, a nedavno je na društvenim mrežama osvanuo novi snimak brutalnog napada u lokalu.

Na snimku se vidi kako najpre izbija sukob između dvojice mladića u koji se ubrzo uključuju i ostali muškarci. Nastaje sveopšta tuča, u koju se ubrzo uključuje i nastradali Aleksa.

Naime, na pomenutom snimku se vidi i kako je Aleksa u jednom trenutku udaren sa nečim u glavu, nakon čega pada na zemlju.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Podsetimo, smrt mladića izazvala je veliku pažnju javnosti zbog okolnosti koje su je pratile. Tako je Aleksinčanka J. R. K. (39) osuđena na kaznu zatvora od pet meseci koju će izdržavati u svom stanu i novčanom kaznom od 80.000 dinara jer je 16. maja, nakon tuče u njenom restoranu u kojoj je Aleksa smrtno stradao sakrila digitalni rekorder za video nadzor i time onemogućila policijskim službenicima istražne radnje.

J. R. K. je policiji kazala da ne raspolaže snimcima video nadzora jer je navodno oprema oštećena u požaru, ali je ustanovljeno da je digitalni rekorder sklonila kako bi prikrila činjenicu da je na rođendanskom slavlju u njenoj kafani, bilo više gostiju od broja dozvoljenih protivepidemijskim merama, pisao je Telegraf.

Inače, zbog teške telesne povrede sa smrtnim ishodom uhapšen je osamnaestogodišnji O.P. (18) jer se sumnjiči da je mladiću zadao kobni udarac u vrat.

Bonus video: Akcija „Plaža“: U Srpskom Krsturu pronađeni ilegalni migranti

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar