Ne, ovo nije nikakva optička iluzija ili specijalni holivudski efekat, ovo je vozilo GSP-a sa linije 89, u kojem putnici imaju utisak da se voze brodom, i to brodom po ustalasanom moru.

Beograd je pod novom upravom dobio još jednu atrakciju, autobus-brod, ne zato što je amfibija koja ide malo kopnom pa rekom, već zato što se toliko ljulja da sve potseća na plovidbu brodom, a ne vožnju gradskim prevozom.

Kako je ovo vozilo prošlo tehnički pregled, ili je naišlo na deonicu saobraćajnice koja je puna rupa, tek, kao u narodnjaku: „Malo levo, pa desno, hopa-cup“. Kako su se osećali putnici unutra, nažalost nismo saznali, ali verovatno su i trezni pomislili da su pijani. Srećom, blizu su i prozori, ako nekim od putnika sa leve strane, zbog ljuljana, pozli.

Ako ništa drugo, gradske vlasti su, makar na trenutak, putnicima sa linije 89, koji saobraća od novobeogradskog Bloka 72 do VIdikovca, priuštili da se osećaju kao da su na moru. Samo da se nove-stare gradske vlasti ne dosete da vožnju tim autobusom ne počnu da naplaćuju skuplje, zbog morskog ugođaja.

Autobus je izgledao kao pijan, ali nije poznato da li ga je saobraćajna policija zaustavila i da li je autobus proša alko-test.

Bonus video: Nesreća u Novom Sadu: Mercedes udario u trafiku

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare