Foto: Printscreen/nadzorne kamere

Devet meseci posle stravičnog ubistva srpskog državljanina u Kelnu, nemački mediji objavili su uznemirujuć snimak linča u kom je S. H. (37) nasmrt pretučen.

Srbin Senad H. (37) izgubio je život nakon što je pretučen na ulici Kelna. Tridesetak osoba ga je krvnički tuklo i udaralo, a 17 puta je uboden nožem, preneo je „Kurir„.

Pročitajte još:

Brutalan zločin dogodio se 10. marta ove godine, a navodni motiv je „sukob dve porodice izazvan uvredljivim snimkom“, preneo je nemački Bild.

Navodno su motiv uvrede, pa je jedan nemački klan hteo da mu se osveti.

Brutalno ubijeni muškarac bio je otac dvoje maloletne dece.

„Na snimku se vidi kako Srbin parkira automobilč „smart“. Odjednom mu prilazi čovek i razgovara sa njim. Za to vreme, sa suvozačeve strane drugi muškarac mu vadi ključeve iz automobila. Tada mu prilazi gruopa muškaraca sa svih strana i kreću da ga biju“, navodi Unser mitteleuropa.

Kako se vidi sa video snimka, nesrećnog muškarca su nasilno izvukli iz vozila i počeli brutalno da ga udaraju, a uboden je 17 puta nožem. Kako su lokalni mediji preneli, on se od zadobijenih povreda srušio na ulici nakon čega je kolima Hitne pomoći prevezen u bolnicu ali je nakon par dana preminuo.

„Odmah nakon linča, počinioci su pobegli peške Na osnovu video materijala, policija je nekoliko nedelja kasnije tragala za ukupno 18 osumnjičenih. Ali nisu uspeli nikoga da nađu“, izvestio je „Кolner Stadt-Anzeiger „.

Policija je intenzivnim radom uspela da uhapsi trojicu osumnjičenih učesnika u tuči, a od kraja novembra ove godine u toku je proces protiv državljanina Bosne i Hercegovine H.H. (31).

Ubijeni državljanin Srbije Senad H. navodno je pretio i vređao porodicu u Kelnu putem live strima, a ono što je šokiralo čitavu javnost kako u Srbiji tako i u Nemačkoj jeste to što se napad dogodio usred belog dana na putu Кeln-Hohenbergu.

Bonus video: Akcija MUP – uhapšeni Tutinci sa 100 kilograma marihuane

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare