Foto: Printscreen/YouTube/Televizija Šabac

Mladić Mihajlo O. inače student doktorskih studija u Beogradu i njegova majka napadnuti su juče oko 14 časova u centru grada ispred zgrade u kojoj stanuju od strane trojice muškaraca, koji su ga u subotu napali na samom biračkom mestu u Vrtiću Mladost tokom održavanja ponovljenih izbora od 21. juna u Šapcu, javlja televizija Šabac.

„Ovo je nastavak napada na mene. Pomenuti batinaši, njih tada četvorica, uleteli su na biračko mesto gde sam glasao, pokušavajući da se fizički obračunaju sa mnom i bratom i to samo desetak minuta nakon što je ispred tog biračkog mesta jedan od aktivista Srpske napredne stranke, izvesni D.S. verbalno i fizički napao moju majku dok smo čekali u redu za glasanje. Pomenuti aktivista pozvao je te batinaše i unutar biračkog mesta im pokazao prstom koga da pretuku“, ističe napadnuti mladić za Televiziju Šabac.

Prema saznanjima ove televizije policija je u oba slučaja obaveštena, evidentirane su prijave, dostavljeni su svi dokazi i imena mnogobrojnih svedoka, između ostalog i snimak nadzornih kamera.

Reakcija policije se i dalje čeka.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare