Danima i noćima, ispred radnje u Đevđelijskoj ulici u Beogradu okupljaju se "ljubiteli kapljice", galame, prave nered i iza sebe ostavljaju đubre. Stanari su tražili pomoć policije, ali MUP do sada nije reagovao.

Vrhunac je bio kada je jedan od njih doveo decu. Dete je u jednom trenutku počelo da plače, a usledile su nemile scene, kada je jedan od muškaraca prvo ponudio detetu sladoled, a kada je ono nastavilo da plače, bacio je poslasticu što je još više rasplakalo dete.

„Zvali smo policiju, ali rekli su da ne mogu da dođu, jer nemaju trenutno patrole. To maltretiranje se nastavlja iz dana u dan, postaje sve neprijatnije“, rekla je čitateljka portala Nova.rs koja živi u Đevđelijskoj ulici.

Pročitajte još:

U razgovoru za portal Nova.rs, stanari okolnih zgrada tvrde da je ovakva situacija mesecima.

„Stalno se tu okupljaju, tu je i prodavnica i galame. Nisu dosad uznemiravali ljude, sem što su bučni i pevaju po ceo dan, ali se dešavalo da budu neprijatni kada im se skrene pažnja na ponašanje“, kaže stanarka.

Ipak, ističe da je jučerašnja scena bila užasna.

„Jedan od njih je doveo svoju decu, pa ih je drugi terao da se slikaju s njim, međutim, ona nisu htela. Tada je rekao: „Ako nećeš, nema sladoleda!“ Potom je bacio sladoled, a dete je sve vreme plakalo. Otac ništa nije učinio po tom pitanju“, kaže ova stanarka i dodaje:

„Zvala sam komunalnu miliciju, međutim, uputili su me na policiju. Iz policije su mi rekli da će poslati patrolu kada se oslobodi, ali, nisu došli, bar ne u narednih nekoliko sati od poziva“, kaže on.

Sa druge strane, naša sagovornica ističe da su joj komšije rekle da nadležne službe ne rade ništa povodom ovog problema.

Zasad nije poznato da li je policija tokom jučerašnjeg dana reagovala povodom prijave stanara u Đevđelijskoj ulici.

BONUS VIDEO: Maltretiranje deteta u Đevđelijskoj ulici

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare