U nastavku akcije policije i tužilaštva u Beogradu je uhapšen I. D, pripadnik organizovane kriminalne grupe čiji su članovi uhapšeni u julu u glavnom gradu. Članovi ove grupe osumnjičeni su da su heroin iz Turske prodavali u Beogradu, saopštila je policija.

„Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova Uprave kriminalističke policije, u saradnji sa Tužilaštvom za organizovani kriminal, uhapsili su I. D. (1981) iz Beograda, pripadnika organizovane kriminalne grupe i zaplenili četiri kilograma heroina, sedam kilograma smese paracetamola i kofeina, digitalnu vagicu za precizno merenje i druge predmete namenjene za prodaju opojne droge“, navodi se.

I. D. je pripadnik organizovane kriminalne grupe čiji su organizator i dva člana u julu ove godine uhapšeni u Beogradu kada je, takođe pronađeno četiri kilograma heroina koji je transportovan kamionom iz Turske.

Osumnjičenom je određeno zadržavanje do 48 sati, nakon čega će, uz krivičnu prijavu biti priveden Tužilaštvu za organizovani kriminal zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivična dela neovlašćena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga, udruživanje radi vršenja krivičnih dela i krijumčarenje.

Bonus video: Policija u Beogradu zaplenila više od 2kg droge: Uhapšene dve osobe

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar