Zbog tri saobraćajne nezgode koje su se danas popodne dogodile u okolini Čačka, ali i velikog broja putnika koji se vraćaju sa svojih prazničnih odmora, u okolini ovog grada formirala se velika gužva, a vozila u kilometarskim kolonima doslovno mile.

Najpre je na obilaznom putu oko Čačka u blizini vijadukta došlo do saobraćajne nezgode kada je vozač putničkog automobila pod još neutvrđenim okolnostima oborio biciklistu koji je zbog težine povreda prebačen u čačansku bolnicu.

Usled pojačanog intenziteta saobraćaja, nakon završetka prazničkog vikenda, dogodile su se još dve saobraćajne nezgode, preneli su lokalni mediji.

Do udesa je došlo na putu od Čačka ka Guči u blizini Karaule, kao i do udesa u Sevojnu usled čega su stvorene ogromne gužve u saobraćaju ka Užicu i Zlatiboru.

Velike gužve danas su bile primetne i na ulazu u Srbiju. Carinici kažu da u poslednje dve godine ne pamte ovakve gužve, i da su uglavnom zastoji na granici leti kada ljudi idu na more, ali da je za uskršnje praznike ovo nezapamćeno.

Bonus video: Gužva na auto-putu u Beogradu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar