Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Nepoznati muškarac ukrao je kolica za bebu iz zgrade u Bulevaru kralja Aleksandra na broju 343, u blizini Kluza, a ovu bezočnu krađu zabeležile su sigurnosne kamere sa obližnjeg ulaza. Snimak je objavljen na društvenim mrežama, a kako su naveli korisnici, lopov je pokušao i da otvori nekoliko automobila.

„Ovaj junak je sinoć u Bulevaru kralja Aleksandra, blizu Kluza, iz zgrade ukrao dečja kolica oko 3.00 noću. Pre toga je pokušao da obije par kola, proveravao da li je zaključano“, navedeno je u opisu objave na Instagram stranici Serbian Live Beograd.

Snimak krađe brzo je obišao društvene mreže i izazvao niz negativnih komentara. Na njemu se vidi muškarac kako najpre osmatra okolinu, a zatim uzima kolica za bebe i odlazi skrivajući lice rukom, kako ga kamera ne bi usnimila. Ubrzo su se u komentarima javili i drugi korisnici, a jedna od njih navela je da sumnja da je upravo taj lopov ukrao alat njenog supruga.

„Zdravo, mom suprugu je sinoć obijen kombi njegove firme i ukraden je sav alat iz njega, firma se nalazi baš tu gde je taj junak sinoć ukrao kolica. Sa ovim snimkom ćemo ponovo ići u policiju kao dokazno sredstvo“, navela je.

Bonus video: Milionska krađa u Nišu

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar