Foto: Printscreen/Instagram/stop_nasilju1

Još jedan slučaj vršnjačkog nasilja u beogradskom naselju Borča šokirao je srpsku javnost. Na snimku koji je objavljen na Instagram stranici stop_nasilju1 vidi se kako grupa dece na zelenoj površini između zgrada nasrće na jednog dečaka, udara ga pesnicama, šutira i obara na pod. Potom jedna devojčica na njega baca ranac i udara ga nogom po licu, a odmah nakon nje usledilo je brutlano šutiranje dečaka po licu i telu.

Dalje se vidi kako jedan dečak sa maskom na licu prilazi da zaštiti dečaka, a u pozadini se vidi kako još dečaka prilazi da brani napadnutog dečaka.

Pročitajte još:

„Kako navode zabrinuti roditelji, ovo nije prvi put da se ovako nešto dešava, problematični dečak sa svojom grupom nasrće na sve mlade, želeći da ga se u društvu svi plaše, škola i ostali roditelji ćute o ovim stvarima“, piše u opisu snimka.

„Mogu zamisliti koliko je ovakvih snimaka a da svi ćute o njima, šaljite nam ovo, mi ćemo dati sve od sebe da se svaki problem reši“, dodaje se u Instagram objavi.

Jeziv slučaj vršnjačkog nasilja prema pisanju autora, dogodio se u Borči.

„Delite da se počinioci pronađu! Nadležni da ovo reše i sankcionišu odgovorne“, piše u opisu video snimka.

„Komentara bez !!! Majka sam i sve me ovo uznemirava. Žao mi je i roditelja čija deca ovo prolaze i ne znam kako ne može da se spreči nasilje. Ipak su ovo deca na koje roditelji i te kako mogu da utiču i da ih nauce prvo kućnom vaspitanju koje će primeniti i na ulici i u školi“, napisala je jedna od pratilaca pomenute Instagram stranice.

BONUS VIDEO: Protest nastavnika protiv nasilja u školama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar