Foto: Shutterstock

Na instagram stranici stop_nasilju1 objavljen je jezivi snimak maltretiranja devojčice koja u tom trenutku ima 16 godina, dok muškarac preko 30 godina. Kako navode na ovoj stranici, snimak je nastao pre godinu dana.

Na snimku se vidi kako muškarac udara dete u glavu, gde ona prilikom pada udara o beton, a dok leži na zemlji, udarci se nastavljaju. Kako navode na ovoj društvenoj mreži, pored lekarskih izveštaja, izjava svedoka, izjava devojčice, muškarac je dobio samo kratku zabranu prilaska.

„Tužilaštvo je odbacilo krivičnu prijavu zbog „nedostatka dokaza“. Pored svega ovog što sam video iz ovog slučaja mogu da zaključim da institucije ne reaguju uopšte i vrše selektivno pravdu, a to ćete i vi zaključiti iz svega što ćemo objaviti. Sada je ovoj devojci, majci koja živi sama sa dve ćerke, posle svega ovog su doživljavale i proganjanje od strane ovog muškarca, moramo stati na put ovim nasilnicima, moramo biti uz njih i ovako i pomoći im svim što je potrebno. Devojka je u tom momentu bila u emotivnoj vezi sa njim, kako to da tužilaštvo i institucije ne vide elemente krivičnog dela?“, navodi se na pomenutoj stranici i dodaju da će uskoro objaviti još dokaza.

BONUS VIDEO: Protest protiv nasilja nad ženama

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar