Radnicu u prodavnici u zemunskom naselju Nova Galenika napao je kupac u nedelju uveče, a snimak incidenta koji su zabeležile nadzorne kamere u objektu kruži društvenim mrežama.

Kako se može videti na snimku, na prodavačicu je nasrnula mušterija nanevši joj nekoliko udaraca po glavi i telu, a teže posledice izbegnute su zahvaljujući prisebnoj reakciji radnice i druge mušterije koja je u trenutku napada izlazila iz prodavnice, piše N1.

Muškarac koji je fizički napao radnicu bio je revoltiran zbog toga što ga je prodavačica zamolila da se vrati u prodavnicu kako bi mu otkucala račun za flašicu soka koju je prethodno platio, ne sačekavši da dobije račun. Mušterija se vratila u radnju, ali je svoj bes najpre iskalila na vratima prodavnice, a zatim i na prodavačici.

Pročitajte još:

Napad prijavljen policiji koja traga za počiniocem

U Ministarstvu unutrašnjih poslova Srbije potvrdili su za portal N1 da su u nedelju oko 19.25 dobili prijavu da je u jednoj prodavnici na teritoriji Zemuna došlo do konflikta u kojem je, kako su nam nezvanično rekli, jedna mušterija „odgurnula radnicu u prodavnici“.

„Policija je izašla na mesto događaja i obavila razogovor sa oštećenom koja je u prvom momentu odbila lekarsku pomoć. O slučaju je obavešteno Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu, a policija nastavlja dalji rad na pronalaženju počinioca koji je ušao u konflikt sa radnicom“, rekli su nam u MUP-u Srbije.

Iako fizički znatno slabija od napadača, radnica je, primivši više udaraca u predelu glave i tela, uspela da izgura nasilnika iz prodavnice, a u pomoć joj je priskočila i mušterija koja je neposredno pre incidenta izašla iz objekta. Savladali su napadača i oborili ga na pod ispred prodavnice, a jedan od prolaznika pozvao je policiju. Napadač se zatim pridigao i udaljio sa mesta događaja, a snimci sa nadzornih kamera predati su policiji.

Prodavačica se sutradan javila lekaru, koji joj je konstatovao lakše telesne povrede, saznaje portal N1.

BONUS VIDEO: Cisterna u kojoj je pronađeno pola tone marihuane – Rea “namirisala” drogu na Gostunu

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar