Aleksandar Nikolov Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Porodica Nikole Spasojevića, jednog od povređenih radnika u eksploziji u fabrici "EDePro" u Leštanima, vidno je uznemirena zbog svega što se desilo. Ističu da je Spasojević dobro, ali i da se povređeni radnik žalio da mu je teško na poslu.

Reporteri našeg portala u Boleču, gde živi Spasojević, zatekli su njegovu porodicu koja je i dalje u šoku zbog svega što se desilo. Nikolin brat od ujaka, Aleksandar Nikolov, kaže za Nova.rs da se njegov rođak jedva izvukao.

„On se za nekoliko sekundi izvukao, osetio je nešto čudno, valjda je video vatru, šta znam i krenuo je da trči napolje, baš kad su počele eksplozije. Ovde je toliko grunulo kod nas, sunce se zamračilo. Odmah sam znao da je kod njega i otrčao sam do njegove kuće“, kaže Nikolov za naš portal.

Aleksandar Nikolov Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

„On je sada dobro, trebalo bi da se juče operisao. Odmah je bio primljen na VMA, pukla su mu bubne opne. Juče je i kući došao, hteo je da se vrati, ali ipak je morao nazad u bolnicu“, kaže on i dodaje:

Pročitajte još:

„Zašto se to desilo ne znam. Žalio se on poslednjih dana da je teško na poslu. A imaju oni i pravila tamo, šta smeju da pričaju, a šta ne“, ističe dalje.

Podsećanja radi, fabrika „EDePro“ od ranije je poznata javnosti. Pre nekoliko godina u njoj je došlo do požara, a 2008. je bila eksplozija u kojoj su teško povređena tri radnika.

Uzrok jučerašnje eksplozije još nije poznat.

BONUS video: Eksplozija u Bubanj potoku

 

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar