Foto:Shutterstock/bibiphoto

Skandalozni snimak deteta koje sedi za volanom automobila i vozi, dok šalje poljupce i maše osobi koja sve to snima, obišao je društvene mreže uz niz osuđujućih komentara. Korisnici mreža besni su jer za volanom "audija" sedi malo dete, ne starije od 10 godina i upravlja njime, čime je bezbednost tog deteta ozbiljno ugrožena.

Na snimku koji je objavljen na Instagramu vidi se najpre crni „audi“ u pokretu, verovatno na nekom poligonu ili pakringu. Tek kada automobil priđe snimatelju, uočava se da je za volanom dete i to ne starije od 10 godina, koje jednom rukom pridržava volan i upravlja „audijem“, a drugom maše i šalje poljupce snimatelju ove neverovatne scene.

Osim što je autor video zapisa, odnosno vlasnik automobila i osoba koja bi trebalo da se stara o bezbednosti ovog deteta, objavila snimak tako da ga mogu videti i drugi korisnici mreže, doveo je u direktnu opasnost dete sa snimka, ali i druge u okolnini, a zatim od svega napravio komičnu situaciju relativizujući ovaj postupak.

Imajući u vidu da snimak postaje „viralan“, ostaje da vidimo kako će nadležni organi reagovati i da li će sankcionisati ovakvo ponašanje.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar