Dan nakon puštanja Darka Šarića iz zatvora u kućni pritvor, gde će boraviti sa elektronskim nadzorom, obišli smo velelepnu kuću na Dedinju u kom će provoditi svoje pritvoreničke dane.

Kuća u elitnom delu Dedinja nalazi se tik uz ulicu, a opasana je visokom betonskom ogradom sa ulazima u garažu. Tek iznad zidova visokih nekoliko metara naziru se spratovi velelepne vile koja navodno pripada njagovoj supruzi Lani Popović.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Ovog prepodneva žaluzine i roletne su su bile navučene mahom na svim prozorima kuće, a da nekog unutra ima moglo se zaključiti samo jer su u jednom trenutku ispred kapije pojavio mladić i jedna devojka koji su, nakon kratkog razgovora, ušli u dvorište ali na različite ulaze.

Na bočnoj strani višespratnice parkirani su automobili, ali nije poznato da li pripadaju Šariću, njegovoj poseti ili nekom trećem.

U ulici, koja je sama po sebi mirna, ni danas nije bilo previše prolaznika, a moguće je da to ima veze i sa lošim vremenom i kišom koja je prepodne počela da pada.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Šarić je u vilu stigao sinoć, što su zabeležile kamere našeg portala. Njega je policijska marica u pratnji automobila uvezla u kuću kroz garažna vrata, tako da Šarića nije bilo moguće videti i fotografisati. Već sinoć su u ulici primećeni mladići za koje se veruje da su tu u svojstvu Šarićevog obezbeđenja…

Darko Šarić, izašao iz zatvora, kućni pritvor, kuća Darka Šarića, Senjak
Foto: Filip Krainčanić/Nova.rs

Osim ljudstva, o Šarićevoj bezbednosti „staraju“ se i velike kamere koje budno motre na ulicu iz različitih uglova.

Podsetimo, Pljevljak je uhapšen još u martu 2014. godine po poternici koju je Srbija za njim raspisala zbog šverca 5,7 tona kokaina iz Južne Amerike.

Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Uskoro bi trebalo da bude osuđen za šverc kokaina nakon ponovljenog drugostepenog postupka, a istovremeno pred Apelacionim sudom je i drugi predmet u kom je prvooptuženi, a koji se odnosi na pranje novca.

Bonus video: Policijska „marica“ dovezla Šarića u vilu na Dedinju

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare