Vera Nikić Foto: Privatna arhiva

Porodica Vere N. (36), majke šestoro dece koja je preminula prošle nedelje u selu Ljubiselo kod Topole nakon što je doživela srčani udar za volanom, neutešna je posle tragedije koja ih je zadesila. Suprug Ivan N. ističe u razgovoru za list Nova da mlađi sinovi i dalje ne znaju šta se desilo, jer nema snage da im kaže.

Kako su ranije ispričali rođaci stradale žene, Vera je majci pala u krilo tokom vožnje, a nakon toga su uletele kolima u šiblje. Njen brat je prvi stigao na lice mesta, pokušao da oživi Veru ali na veliku žalost nije uspeo.

„Ja sam bio prvi tamo, izvlačio sam je iz kola a plus je Hitna pomoć bila na dvesta metara od nas, a ja na dva kilometra, i pre njih sam došao tu“, rekao je brat ranije.

Urgentni centar Klinickog centra Srbije
Urgentni centar Foto:Goran Srdanov/Nova.rs

Kobnog dana, Vera se vraćala iz bolnice u koju je vodila majku da primi infuziju. Njen suprug, Ivan, u razgovoru za list Nova ističe da je neutešan posle tragedije koja ih je zadesila.

„Ne znam šta da kažem, stariji sinovi sve sada znaju, a mlađi ne znaju pitaju za majku, ali im nekako objasnim. Teško je sa njim sam, čuvamo ih svi po malo, tašte isto dođe, ali njoj je čerka na rukama preminula nije ona dobro. Tašta bebu ne može da drži u rukama zbog stresa, psihički je jako loše. Trenutno nam ne treba ništa, snalazimo se kako znamo i umemo za sve, videćemo šta će biti.“, rekao nam je Ivan.

Pročitajte još:

Ivan je ranije za naš portal istakao da je njegova supruga imala urođenu bolest srca.

„Vera je imala nasleđenu bolest srca, otac joj je preminuo sa nekih četrdeset godina, to je i ona nasledila. Nije imala problema sigurno nekih godinu dana, ali sada se desilo tago da joj nije bilo spasa. Ne znam kako ću sam bez nje sa šest sinova“, kaže muž Ivan.

Podsetimo, jeziva tragedija dogodila se prošle nedelje. Vera je majka šestoro mališana, a o njoj u selu imaju samo reči hvale. Komšije su ranije istakle da je Vera bila vredna žena, dobra majka i supruga.

Bonus video: Šimanovci – teška saobraćajna nesreća, uključenje u jutarnji program

***
Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar