Policija privodjenje hapsenje
Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

U saobraćajnoj nesreći koja se juče dogodila na magistralnom putu Užice - Čačak u mestu Rasna poginula su dva mladića iz Gornjeg Milanovca, V.M. starosti 25 godina i tridesetdevetogodišnjak A.P. Milanovčani su neutešni zbog ove tragedije, a reč je o mladićima koji bili angažovani na organizaciji nastupa popularnog Tropiko benda.

Prema rečima našeg sagovornika V.M. je radio u kafiću, igrao u folkloru i bio sjajan momak.

„A. P. je otac troje dece, bio je uposlen u jednom gornjomilanovačkom preduzeću, a oba momka su bili produkcijska podrška Tropiko benda. Ovo je velika tuga za naš grad, pa ovim putem apelujemo na sve mlade da vode računa u saobraćaju. Nažalost, ovo je još jedna opomena i ne daj bože da se ovakve stvari nikada ne događaju. Dve porodice su zavijene u crno i dva mlada života su ugašena“, kažu za Nova.rs poznanici nastradalih momaka.

Oni dodaju da bi trebalo da Opština Gornji Milanova povodom ove tragedije proglasi dan žalosti. Naša redakcija je kontaktirala nadležne organe te lokalne samouprave i kazali da će ta odluka, najverovatnije biti sutra doneta.

„Za sada ne mogu da tvrdim kako će biti, ali ujutru ćemo razgovarati o tome“, kaže naš sagovornik iz opštine.

U užičkoj Opštoj bolnici nalaze se još trojica povređenih iz ovog udesa. Kako nam je ranije rečeno u tom Zdravstvenom centru primljena su dva mladića iz Gornjeg Milanovca sa teškim traumama, prelomima i potresom mozga.

Podsećamo, tragedija se dogodila juče kada je kombi krenuo u preticanje, a potom udario u kamion koji je dolazio iz suprotnog pravca oko trinaest časova u mestu Rasna.

Tropiko bend je objavio na svom instagram nalogu da je njihov koncert nastup u Čajetini otkazan zbog tragedije koja je zadesila članove produkcije zadužene za organizaciju.

„Iskreno saučešće porodicama nastradalih i želimo brz oporavak povređenima“, navedeno je na instagram nalogu ove muzičkog benda.

Inče, za sada nije objavljeno kada će nastradali mladići biti sahranjeni.

Bonus video: Sletanje sa puta i prevrtanje kamiona na magistralnom pravcu Žagubica – Požarevac

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar