Foto: Slavica Panić/Nova.rs

Muškarac star oko 70 godina danas je pokušao da skoči sa drugog sprata zgrade Ulici Nikole Pašića 40 u Užicu. Brzom akcijom policije i vatrogasaca ali i saradnjom komšiluka, njegov život je spasen.

Policija je dobila prijavu pa su u pomoć pozvali vatrogasce i stigli do zgrade na čijoj terasi, sa spoljne strane na drugom spratu je visio čovek, rešen da skoči sa visine od oko 15 metara. Prava je sreća da ga je neko video jer se terasa nalazi na strani zgrade okrenutoj prema Carinskom potoku, skrivena od pogleda sa ulice.

Dok je, kako kažu očevici, komšinica pokušavala da ga razgovorom odvrati od zle namere, policija je ušla u zgradu, a vatrogasci su uz pomoć užadi i merdevina krenuli da se penju uz zgradu, ka terasi gde se nalazio čovek koji je pretio da će da skoči.

Vatrogasci su pokušali da ga zaustave u nameri, ali on nije sarađivao. Pokušavale su i komšije, ali nagovori nisu davali rezultate.

Kada su vatrogasci bili ispod terase, policajci su brzo reagovali iz stana, uhvatili čoveka za ruke a vatrogasac ga je uhvatio za noge, posle čega su ga izneli na terasu.

Pokušaj muškarca starijeg od 70 godina, da sebe liši života, zaprepastila je danas Užice.

 

BONUS VIDEO: Goran Kovačević Goranac atentat u Novom Sadu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar