Foto: printscrin PT INFO

Brutalne scene nasilja ovaj put stigle su iz Požarevca, gde su se pre dva dana međusobno sukobila grupa mladih dok je većina gostiju u lokalu nemo posmatrala, smejala se ili snimala udaranje pesnicama.

Naime, na društvenim mrežama osvanuo je snimak za koji se tvrdi da je nastao  u Požarevcu u jednoj pekari u centru grada, prenosi sajt PT INFO.

Povodom ovog incidenta oglasila se i policija u Požarevcu, koji su po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Požarevcu, krivičnu prijavu protiv dvadesetšestogodišnje devojke i dvojice muškaraca, starosti 28 i 36 godina, zbog
postojanja sumnje da su izvršili krivično delo nasilničko ponašanje.

Oni su osumnjičeni da su 29. februara ove godine oko 4 sata posle ponoći učestvovali u tuči u jednoj pekari u Požarevcu, do koje je došlo nakon verbalne rasprave dve devojke, a u kojoj su lake povrede zadobili dvadesetjednogodišnja devojka i dvadesetrogodišnji muškarac.

Ministarstvo unutrašnjih poslova saopštava da su apsolutno netačni navodi pojedinih medija da je reč o maloletnicama, kao i da policija nije izlazila na teren. Policijski službenici izašli su na lice mesta, odmah po prijavi,
preduzeli sve mere i radnje iz svoje nadležnosti i o svemu obavestili nadležno tužilaštvo koje je naložilo da se podnese prijava.