petlovo brdo nesreća
Foto: Skrinšot

Teška saobraćajna nesreća dogodila se u ponedeljak na Petlovom brdu oko 21.20 sati u ulici Georgija Ostrogorskog, kada je jedan mladić (17) stradao na pešačkom prelazu.

Mladić je poginuo na obeleženom pešačkom prelazu u Ulici Georgija Ostrogorskog u Rakovici u Beogradu, kada je na njega naleteo kombi kojim je upravljao A. M. (29).

„Odjednom se pojavio kombi koji je pretekao autobus preko pune linije i udario dečka koji je od siline udara odleteo nekih 10 metara pravo na naš parkirani „mercedes“ i razbio nam zadnje staklo, a onda je pao još koji metar dalje kod sledećeg automobila“, prosvedočila je vlasnica vozila na koje je pao nesrećni pešak.

Prema navodima medija vozač (29) kombija je vozio oko 100 km/h, a nakon što je pokosio momka izgubio je kontrolu nad volanom i zakucao se u parkirani „opel“.

„Svi smo istrčali da pomognemo pregaženom mladiću, ali je bilo vidljivo da je preminuo na licu mesta. Prizor je bio stravičan. Bio je sav krvav, a glava mu je bila razorena. Vozač kombija nije izlazio iz vozila dok ga policija nije uhapsila“, kazu očevici.

Krivac za saobraćajnu nesreću nalazi se u pritvoru do 48 sati, a prema nezvaničnim saznanjima, kombi je vozio pod dejstvom alkohola, dok je u policiji negirao da je preticao autobus.

Stanovnici Petlovog brda upozoravaju da je poslednjih godina „po mirnom, porodičnom naselju divljaju i trkaju se motori i automobili“, kao i da policija ne reaguje po ovom pitanju.

Uznemirujuć snimak!

UZNEMIRUJUĆI SNIMAK – teško za gledati – upozorenjePogibija mladića na Petlovom brduLjudi … možemo li da se…

Posted by Petlovo brdo on Уторак, 23. јун 2020.

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare