Velike gužve u saobraćaju koje su prisutne od ranog jutra, tek bi trebalo da se pojačaju u toku po podnevnog špica. Velike gužve već se formiraju na centralnim gradskim ulicama, zbog čega će portal Nova.rs pratiti stanje na ulicama i putevima iz minuta u minut, a čitaoce pozivamo da u komentarima ostvljaju informacije o tome gde ima gužvi.

15.50 Na Slaviji sve više vozila

Kolone vozila koje dolaze iz pravca Bulevara Oslobođena ka Slaviji trenutno otežavaju saobraćaj i u ovom delu grada. Pored toga, kružni tok na Slaviji dodatno se puni iz pravca Nemanjine, jer se i tamo formiraju kolone vozila.

Takođe, pojačan intezitet saobraćaja trenutno je i kod Beogradskog sajma, i u Radničkoj ulici.

15.45 Na mostovima sve kritičnije

Zbog velikog broja vozila i sve jačeg inteziteta saobraćaja, vozila gotovo da stoje na Brankovom mostu i Brankovoj ulici ka Terazijskom tunelu, a još kritičnije je na mostu Gazela. Ogromne gužve trenutno su na Pančevačkom mostu u smeru ka Beogradu, kao i na Trgu Nikole Pašića.

15.30 Pojačan intenzitet saobraćaja i u Bulevaru despota Stefana

Veće kolone vozila trenutno su u Bulevaru despota Stefana, ali za sada nema velikog zastoja, i automobili se koliko-toliko kreću.

15.21 Gužve i na Zvezdari i u centru grada

U Bulevaru kralja Aleksandra, Ulici Mite Ružića, ali i u Ulici Milana Rakića trenutno je pojačan intenzitet saobraćaja, zbog čega vozači u koloni čekaju i u tom delu Beograda. Takođe, nešto više vozila od uobičajenog je i u Ustaničkoj ulici, kod Šumica, ali tu za sada nema zadržavanja.

Ugao Svetogorske i Takovske ulice takođe je prepun vozila, kao i potez od od Dečanske preko Trga Nikole Pašića do Kneza Miloša i Takovske.

Foto: Naxi kamere

15.10 Kolone i u Bulevaru Nikole Tesle na Novom Beogradu

Popodnevni špic prouzrokovao je formiranje kolona vozila i u Bulevaru Nikole Tesle kod TC „Ušće“, zbog čega vozači na ovoj deonica puta moraju da se naoružaju dodatnim strpljenjem.

Kolone vozila na autoputu sve su veće, zbog čega gužve počinju već od Studentskog grada.

15.00 Gužve na mostovima i na Autokomandi

Vozila na mostu Gazela praktično mile, a kilometarske kolone prostiru se od Geneks kule na Novom Beogradu, preko autoputa, sve do Mostara. Situacija u suprotnom smeru je značajno bolja, i tu se saobraćaj odvija bez većih problema.

Takođe, kritično je i na autoputu na potezu od Autokomande do Dušanovca i tu su velike kolone vozila u oba smera.

Pojačan intenzitet saobraćaja je i u Takovskoj ulici iz pravca Botaničke bašte ka Mostaru. U suprotnom smeru, situacija je nešto bolja.

14.30 Sudar kod Terazijskog tunela

Kod Terazijskog tunela danas oko 14 sati došlo je do saobraćajnog udesa, zbog čega su se formirale velike kolone vozila iz pravca Novom Beograda, preko Brankove ulice, do Terazijskog tunela. U smeru ka Novom Beogradu preko Brankovog mosta, situacija je uobičajena, i tamo za sada nema gužvi.

BONUS VIDEO: Gužva na Adi

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare