saobraćajna nesreća
Ilustracija Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Trudnicu (23) u devetom mesecu trudnoće izujedao je čopor pasa u blizini Opšte bolnice Novi Pazar, saznaje portal Nova.rs.

Trudnica iz ovog grada krenula je na redovan pregled i prolazila iza hiruškog odeljenja Opšte bolnice Novi Pazar, kada je na nju naleteo čopor pasa, trudnica je pokušala da se odbrani, ali joj to nije pošlo za rukom, pa su je psi izujedali.

Prema informacijama do kojih smo došli, trudnica na telu ima više ujeda u predelu leve i desne noge, a sada se nalazi na kućnom lečenju i u dobrom je stanju.

Na lice mesta došli su pripadnici novoformirane komunalne milicije Grada Novog Pazara i napravili zapisnik.

Kako smo nezvanično uspeli da saznamo, oni nisu nadležni za ovakve slučajeve, već Gradsko komunalno preduzeće koje bi trebalo da angažuje nadležne službe kako bi pse uklonili sa ulica.

Ovo nije prvi put da psi lutalice napadaju prolaznike na ovom mestu, prema informacijama do kojih smo došli, ovo je treći slučaj da na ovom mestu psi napadaju prolaznike i pacijente Opšte Bolnice Novi Pazar, a u krugu bolnice nalazi se i Medicinska škola što predstavlja još veću opasnost po prolaznike u ovom delu Novog Pazara.

***
BONUS VIDEO – Psi lutalice na Pešteru kolju na desetine stočnih grla: Muke stočara nikoga ne interesuju

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar