Užas u Derventi: Jednu komšinicu zaklao, drugu povredio

Hronika 03. avg. 202115:20
Podeli:
Ilustracija Foto: N1

Dobro Tešendić (68) iz Dervente u ubilačkom pohodu jutros je nožem zaklao komšinicu Ružicu Tešendić (88), a na isti način pokušao je ubiti i Ružu Tešendić (74) kojoj je naneo teške povrede, saznaje Srpskainfo.

Izvor Srpskainfo pojasnio je šta se sve dešavalo u selu Gornji Deklak kod Dervente.

„Dobro je jutros oko sedam časova otišao do kuće komšinice Ružice i tu lupao na njena vrata i zatim provalio u kući. Nesrećna starica je u tom trenutku spavala, a on je zatim ušao u njenu sobu i zaklao je dok je ležala u krevetu“, pojasnio je sagovornik.

Dodaje da se nakon toga Dobro uputio u kuću druge komšinice Ruže, gde je takođe lupao na vrat i galamio.

„On je zatim provalio i u njenu kuću krenuo da napadne ženu. Na sreću, to je sve čuo komšija i zatim se uputio u kuću Ruže da vidi šta se dešava. Dobro je napao Ružu nožem i pokušao je i da nju zakolje. Na sreću komšije je tada utrčao u kuću i sprečio ga, a njoj je tom prilikom Dobro nožem naneo povrede po vratu“, ispričao je izvor Srpskainfo.

Komšija je Dobru savladao i pozvao policiju, te ga zadržao dok nisu došli policajci i uhapsili ga.

Kako nezvanično saznaje portal, on je govorio da se one bave crnom magijom i da su mu vračale. Prema pričama meštana ovog sela, on se ranije svađao sa ženama, ali ništa nije slutilo da bi ih mogao ubiti.

Jedan od meštana je ispričao da se Dobro ranije lečio na psihijatriji.

Bonus video: Požar na Mokroj Gori

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar