Foto: Instagram/serbialive_beograd

Korisnici društvenih mreža objavili su na Instagramu snimak zabeležen na Novom Beogradu, na kom se, po svemu sudeći, vidi privođenje jednog muškarca koji je uznemirio svedoke.

Kako je autor videa objavio, „neprofesionalno hapšenje“ dogodilo se na Novom Beogradu, kod Meka.

„Policijski auto je zaustavio vozilo u redu, golf marke, čovek je vozio staru majku kod lekara. Policijski službenik ga je legitimisao, čovek je bio nezadovoljan i pitao ih da li imaju nešto drugo da rade, a ne njega da legitimišu. Čula sam da zivi u tim okolnim zgradama i žalio se na navijače i da policiju inače, što na urgencijama njih postrojavaju isti ti navijači, a da ne rade ono što bi trebalo“, navedeno je u objavi.

Na snimku se može videti kako dva mlađa policajca pokušavaju na silu da uguraju muškarca u automobil, čuje se kako muškarac zapomaže: „Upomoć, ne udarajte me“, a onda i kako pripadnici MUP uspevaju da ga uguraju u policijsko vozilo. Događaj se odigrao na Božić, tako da je korisnike mreža dodatno uznemirio načina na koji se policajci ophode prema osobi koju žele da privedu.

„Ljudi bre, polako, šta radite to“, uzviklnula je autorka snimka koja je želala da priskoči u pomoć muškarcu i starijoj ženi.

Policija se ovim povodom nije oglašavala.

Bonus video: Hapšenje Stefana Milojevića u Španiji

Komentari

Svi komentari (21)