Ilustracija Foto:Nemanja Jovanović

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Bogatiću uhapsili su N. K. (25) i B. L. (25) iz Sremske Mitrovice, zbog sumnje da su izvršili krivična dela razbojništvo i krađa.

Oni su rano jutros, kako se sumnja, ušli u kuću četrdesetšestogodišnjeg muškarca u Bogatiću i, uz pretnju nožem, zahtevali da im da novac, a potom izvršili premetačinu i pobegli, navodi se u saopštenju MUP.

N. K. se sumnjiči da je nedaleko odatle ušao u otklјučani „pežo“ i startovao ga, a pošto se automobil pokvario, on ga je ostavio na putu, a potom ušao u otklјučani „pasat“ kojim je sleteo sa puta, pa se sumnjiči i za krivično delo neovlašćeno korišćenje tuđeg vozila.

Policija ga je ubrzo pronašla na izlazu iz Bogatića dok je pokušavao da pobegne, dok je B. L. pronađen nedaleko od kuće četrdesetšestogodišnjaka.

N. K. i B. L. su, kako se sumnja, i 17. jula iz dvorišta ovog četrdesetšestogodišnjeg muškarca ukrali automobil „daevu“ koji je policija pronašla i vratiće ga vlasniku.

Po nalogu Osnovnog javnog tužilaštva u Šapcu, osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 časova i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni tužiocu.

BONUS video: Kolone putnika na aerodromu u Beogradu

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar